Конфіденційність і захист інформації

1. Персональні дані Користувача обробляються та використовуються згідно до статті 2 Закону України від 01 червня 2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних», а саме: «Згода суб’єкта персональних даних може бути надана під час реєстрації в інформаційно-телекомунікаційній системі суб’єкта електронної комерції шляхом проставлення відмітки про надання дозволу на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки, за умови, що така система не створює можливостей для обробки персональних даних до моменту проставлення відмітки».

2. Користувач що надав свої персональні дані при реєстрації на нашому Сайті, вважається, погодився на їх використання та обробку Продавцем.

3. Персональні дані Користувачів збираються, зберігаються та використовуються Продавцем виключно з метою дотримання вимог, щодо бухгалтерського обліку, рекламування власних товарів та врегулювання податкових відносин.

4. Користувач, при реєстрації на Сайті, надає наступну інформацію: адресу електронної пошти та пароль для доступу до Сайту, а при оформленні замовлення додатково надаються ім’я, прізвище, номер контактного телефону, адреса електронної пошти.

5. Продавець використовує, збирає та використовує персональні дані Користувача:

  • Щоб зареєструвати його на Сайті;
  • Щоб виконати свої забов'язання перед Користувачем;
  • Щоб проаналізувати та оцінити якісно роботу Сайту;
  • Щоб визначити переможця в маркетингових акціях, які будуть впроваджені Продавцем.

6. Продавець залишає за собою право відправляти інформаційні та рекламні повідомлення на надану Користувачем електронну пошту і мобільний номер телефону.

Користувач може відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови.

Деякі сервісні повідомлення, що надають інформацію Користувачу про замовлення та етапи його обробки, генеруються та доставляються автоматично і не можуть бути відхилені Користувачем.

Продавець отримує інформацію про IP-адресу відвідувача Сайту isklad.com.ua. Ця інформація ніколи не використовується для встановлення особи відвідувача.

Продавець не несе відповідальності за дані, надані Користувачем на Сайті в загальнодоступній формі.